Spørgsmål og Svar


find ofte stillede spørgsmål og svar på selv samme, så du ikke er i tvivl om, hvad vi kan hjælpe netop dig med

Spørgsmål og svar på det meste

Hvad er leveringstiden?

Vi bestræber os altid på at yde så hurtig levering, som det overhoved er muligt. Vores typiske leveringstid er derfor ca. 1-3 uger for en komplet hjemmeside fra første indledende samtale omkring indhold og design.

Hvad får jeg for pengene?

Du får en komplet og fungerende hjemmeside, med et unikt mobilvenligt design, og du ejer siden 100% uden at skulle betale abonnementer eller tillæg.

Hvornår betaler jeg?

Hvis du bestiller en pakkeløsning bliver du først faktureret halvdelen af det samlede beløb, når vi sammen er blevet enige om at gå videre efter første udkast. Slutteligt betales sidste halvdel, når du modtager en fungerende hjemmeside, som du er tilfreds med.

Hvad skal vi bruge for at lave siden?

Login til domæne

Vi skal bruge de loginoplysninger, du har fået i forbindelse med oprettelsen af dit domæne. Hvis der endnu ikke er oprettet et domæne, så kan vi være behælpelige som én af vore ekstra tjenester.

Menúpunkter / undersider

Hvilke punkter skal der være i sidens menúer, og hvilke sider skal der laves (f.eks. “kontakt”, “om os”, ”portefølje” eller lignende)

Tekst

Den skrevne tekst, der skal indsættes på de forskellige sider, hvis ikke aftalen er, at vi skal producere teksten.

Billeder

De billeder, der skal indsættes på siderne. Vigtigt: send billederne i højeste muglige opløsning og gerne i formatet “png”. Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at finde passende billeder, hvis det ønskes.

Jeres logo

Jeres virksomheds logo. Vigtigt: send logoet i højeste muglige opløsning og gerne i formatet “png”. Vi  kan hjælpe med logodesign, hvis der er behov for det.

Kontaktoplysninger

De kontaktoplysninger, der skal anvendes på siden, så jeres kunder kan kontakte jer. Hertil gerne én eller flere emails.

Ønsker / idéer til siden

Er der specifike krav eller ønsker til sidens design/opsætning, vil vi meget gerne vide det, så vi kan lave den helt rigtige løsning til dig.

Er det svært at rette tekst og indhold?

Alle vore løsninger leveres med det vi kalder NemAdgang. Det er en tilpasset version af standardadgangen til WordPress, som gør det utroligt nemt for dig at rette indhold og opsætning af din hjemmeside efter endt design. Det er derfor ikke nødvendigt at kunne kode eller at være teknisk mindet. Ved behov for større designmæssige ændringer, står vi sevfølgelig til rådighed til en fast lav timepris på 295,-

Skal siden vedligeholdes?

Fordi Internettet hele tiden udvikles, så har alle hjemmesider (hvor end professionelt, de er lavet) til tider behov for tekniske opdateringer og vedligeholdelse. Dette er for at sikre stabil drift og høj sikkerhed.

Er der garanti på hjemmesiden?

Da Internettet er i konstant udvikling, så kan der opstå problemer med alle hjemmesider i forhold til at fungere optimalt. Man kan derfor aldrig garantere, at en hjemmeside af sig selv vil fungere fejlfrit uden vedligeholdelse. Vi KAN dog garantere, at hjemmeiden fungerer 100% ved overdragelse, og vi kan ligeledes hjælpe med den nødvendige tekniske vedligeholdelse.

Hvad hvis jeg får problemer?

Du får som hovedregel altid opstartssupport med i vore pakkeløsninger. Derudover har vi en fast lav timepris på 499,- ..men vi er ALTID til at snakke med og sætter en ære i at hjælpe. Vi er ikke tilfredse før du er!

En løsning uden abonnement

Den pakkeløsning du køber er 100% din. Du får et komplet produkt, der fungerer ved levering! Når der er betalt, er der ingen abonnement eller skjulte opkrævninger.

Mobilvenligt design

En hjemmeside skal i dag ikke “bare” vises på en computer, men også på mobiltelefoner og tablets. Det har vi selvfølgelig taget højde for, og vore løsninger er optimeret til alle platforme.

Fair og fleksible priser

Vi har yderst konkurrencedygtige priser, men der er ikke gået på kompromis med hverken design eller funktionalitet! Med verdens mest anvendte CMS-system som kerne er de professionelt designede sider både stabile, sikre og brugervenlige

Har du andre spørgsmål? 

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak og kan hurtigt give et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.
Send os en besked