WebDESIGN
Lidt Ekstra


din hjemmeside er din virksomheds visitkort,
og et godt og brugervenligt design er derfor essentielt!

Webdesign Ekstra Tjenester Eksempler

Hvad vi også kan

Ikke alle har de samme behov, så du kan derfor frit selv vælge én af vore pakkeløsninger og derefter tilføje, hvis du har brug for lidt ekstra.

Har du brug for andre funktioner, så kan vi sikkert levere det, og du er altid velkommen til at kontakte os omkring nye muligheder.

LOGODESIGN

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at få designet et helt nyt logo eller at re-designe og opfriske eksisterende grafisk materiale, så det passer til din nye hjemmeside.

NYHEDSBREV

For at få et bedre kendskab til dine kunder og holde dem opdateret, kan et nyhedsbrev være et perfekt værktøj. Vi kan hjælpe dig med integration, opsætning og support.

VEJLEDNINGSVIDEO

For at få en ekstra tryghed i at bruge jeres nye hjemmeside, kan vi tilbyde at producere personlige vejledningsvideoer og gøre dem tilgængelige i jeres kontrolpanel. Herfra får man en gennemgang vigtige funktioner på siden og bliver nemt og trygt klædt på til f.eks. at redigere tekst, billeder, menupunkter og lignende.

OPSÆTNING AF INTERNETADRESSE

Hvis du ikke allerede har købt din egen internetadresse (dit eget domæne), så kan vi hjælpe dig med det samt opsætning af 1-5 emails. Vi benytter os primært af udbyderen UnoEuro, der tilbyder et billigt og stabilt webhotel til din nye hjemmeside. Vores pris er for et typisk domæne (f.eks. “.dk” eller “.com”) i et år, og der opkræves ca. 300,- pr. efterfølgende år fra UnoEuro.

AUTOMATISK BACKUP

Som en ekstra sikkerhed til din nye hjemmeside, kan vi opsætte automatisk backup. Dette indebærer, at vi hjælper med at oprette lagerplads til dig i skyen og derefter installere backup, der automatisk sikkerhedskopierer din hjemmeside med et fast interval.

TEKSTPRODUKTION

Vi kan hjælpe dig med tekstforfatning eller korrektur af alle tekster til din hjemmeside. Fokus er på søgemaskineoptimering og på klart og tydeligt at præsentere dit budskab.

Har du spørgsmål? 

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak og kan hurtigt give et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.
Send os en besked